Se fierbe grisul ca pentru gris cu lapte, dar bine scazut, adaugand si ceva mai mult zahar; se da deoparte, se scoate vanilia si se adauga 4 galbenusu
Se fierbe grisul ca pentru gris cu lapte, dar bine scazut, adaugand si ceva mai mult zahar; se da deoparte, se scoate vanilia si se adauga 4 galbenusuri puse pe rand si, daca dorim, un pumn de stafide fara samburi, alese si spalate si la urma cele 4 albusuri batute spuma. Se pune la copt la cuptor, intr-o forma unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se coace o jumatate de ora. Se tine deoparte 10 minute. Se rastoarna si se serveste cu sirop de fructe sau un sos dulce, dupa placere.
Am gasit aceasta reteta pe blogul "Stefy harnicutza". Am vrut sa-mi maresc colectia de retete-aperitiv care se pot rontai in...
Biscuiti aperitiv, cu cascavalIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala