Budinca de gris

Se fierbe grisul ca pentru gris cu lapte, dar bine scazut, adaugand si ceva mai mult zahar; se da deoparte, se scoate vanilia si se adauga 4 galbenusu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • gris
  • 4 oua
  • stafide
  • pesmet

Mod de preparare

Se fierbe grisul ca pentru gris cu lapte, dar bine scazut, adaugand si ceva mai mult zahar; se da deoparte, se scoate vanilia si se adauga 4 galbenusuri puse pe rand si, daca dorim, un pumn de stafide fara samburi, alese si spalate si la urma cele 4 albusuri batute spuma. Se pune la copt la cuptor, intr-o forma unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se coace o jumatate de ora. Se tine deoparte 10 minute. Se rastoarna si se serveste cu sirop de fructe sau un sos dulce, dupa placere.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors