Budinca de cozonac

Se piseaza cozonacul ca pesmetul si se amesteca cu romul. Se freaca untul cu galbenusurile, vanilia si zaharul. Se adauga cozonacul, stafidele, marmel

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr cozonac uscat
  • 2 linguri rom
  • 150 gr unt
  • 5 oua
  • 100 gr zahar
  • vanilie
  • 100 gr stafide
  • 4 linguri marmelada de caise
  • putina scortisoara
  • sirop de fructe

Mod de preparare

Se piseaza cozonacul ca pesmetul si se amesteca cu romul. Se freaca untul cu galbenusurile, vanilia si zaharul. Se adauga cozonacul, stafidele, marmelada, scortisoara si albusurile batute spuma. Se toarna compozitia intr-o forma unsa si presarata cu faina si se fierbe o ora si un sfert in baie de apa Se serveste cu sirop de fructe.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert croissante cu unt si scortisoara

Ador diminetile langa o cafea proaspata...si parca ar mai merge ceva :) Voi pregati astazi rapid niste croissante cu unt si...

Desert croissante cu unt si scortisoara
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide