Se freaca untul cu zaharul, se adauga galbenusurile pe rind, faina, vanilia, laptele putin cite putin si la urma albusurile spuma. Din acest aluat se
Se freaca untul cu zaharul, se adauga galbenusurile pe rind, faina, vanilia, laptele putin cite putin si la urma albusurile spuma. Din acest aluat se prepara clatite prajite numai pe o parte. Se face crema. Se freaca galbenusul cu zaharul si faina apoi cu smintina. Se unge fiecare clatita si se stringe in patru, se asaza in forma si se mai toarna deasupra un rest din compozitia de crema sau numai citeva linguri de smintina. Se coc la foc potrivit.
Am gasit aceasta reteta pe blogul "Stefy harnicutza". Am vrut sa-mi maresc colectia de retete-aperitiv care se pot rontai in...
Biscuiti aperitiv, cu cascavalIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala