Se pune carnea tocata cu ceapa taiata si bucata de unt intr-o cratita, se acopera si se lasa sa fiarba in sucul ei, amestecind din cind in cind. Se sa
Se pune carnea tocata cu ceapa taiata si bucata de unt intr-o cratita, se acopera si se lasa sa fiarba in sucul ei, amestecind din cind in cind. Se sareaza si se pipereaza. Se asteapta pina cind zeama a scazut. Daca atunci este tot tare, se mai adauga o cescuta de apa clocotita si se continua fiertul. Cind carnea este fiarta, se raceste putin, se da inca odata prin masina de tocat, adaugind o bucata de piine ca sa se impinga toata carnea. Se amesteca bine cu oul si cu verdeata. Se fac clatitele, dupa care acestea se umple cu compozitia de carne tocata. Se dau citeva minute la cuptor pentru a putea fi servite calde.
Am pregatit o omleta delicioasa cu leguma mea preferata dovlecelul. Pentru a reduce timpul am ras dovlecelul de seara si l-am...
Omleta cu dovlecel si telemea de oaieIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala