budinca de ciuperci

Ciupercile spalate bine se toaca marunt de tot si se calesc in 50 g unt impreuna cu patrunjelul verde tocat.Separat 80g unt se freaca bine de tot cu 5

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2kg ciuperci
  • 150 g unt
  • 5 oua
  • 200 g smantana groasa
  • 50 g faina.o lingura pesmet

Mod de preparare

Ciupercile spalate bine se toaca marunt de tot si se calesc in 50 g unt impreuna cu patrunjelul verde tocat.Separat 80g unt se freaca bine de tot cu 5 galbenusuri, se adauga smantana, pesmetul,faina,ciupercile prajite si se amesteca totul cu 5 albusuri batute spuma tare.Se pune compozitia intr-o forma unsa cu 20g unt, cu pesmet si se fierbe in baie de apa o ora, acoperita cu capac, la cuptor.
Caldut

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cozonac cu dovleac

m-am inspirat de la Laura Adamache cu mici modificari in rest reteta este superba

Desert cozonac cu dovleac
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala