Ciupercile spalate bine se toaca marunt de tot si se calesc in 50 g unt impreuna cu patrunjelul verde tocat.Separat 80g unt se freaca bine de tot cu 5
Ciupercile spalate bine se toaca marunt de tot si se calesc in 50 g unt impreuna cu patrunjelul verde tocat.Separat 80g unt se freaca bine de tot cu 5 galbenusuri, se adauga smantana, pesmetul,faina,ciupercile prajite si se amesteca totul cu 5 albusuri batute spuma tare.Se pune compozitia intr-o forma unsa cu 20g unt, cu pesmet si se fierbe in baie de apa o ora, acoperita cu capac, la cuptor.
Caldut
m-am inspirat de la Laura Adamache cu mici modificari in rest reteta este superba
Desert cozonac cu dovleacIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala