Se amesteca intr-un castron ouale, putina sare, zaharul, scortisoara si laptele; se adauga chiflele taiate patratele si se lasa sa se inmoaie bine. In
Se amesteca intr-un castron ouale, putina sare, zaharul, scortisoara si laptele; se adauga chiflele taiate patratele si se lasa sa se inmoaie bine. Intre timp se rad merele curatite de coaja si se pun peste chiflele inmuiate, impreuna cu stafidele si smintina. Se amesteca din nou totul. Cu 30 gr. unt se unge bine o forma de sticla, se toarna compozitia si se intinde restul de unt deasupra. Se coace pina se rumeneste in cuptor bine incins.
Budinca se serveste in forma, bine pudrata cu zahar.
Vă prezentăm o variantă inedită și delicioasă a clasicului preparat românesc - ciorba de burtă, într-o...
Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa