Budinca de capsuni

Se spala capsunele, se curata de codite si se trec prin sita. Piureul rezultat se fierbe cu zaharul pana se ingroasa. Se fierbe laptele, se pune gris

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg capsuni coapte
  • 150 gr gris
  • 500 ml lapte
  • 200 gr zahar
  • 4 albusuri

Mod de preparare

Se spala capsunele, se curata de codite si se trec prin sita. Piureul rezultat se fierbe cu zaharul pana se ingroasa.

Se fierbe laptele, se pune grisul in ploaie si, dupa ce a fiert,

se lasa la racit. Se amesteca rece cu pasta de fructe si cu albusurile batute spuma tare.Se tapeteaza o forma, se toarna compozitia si se coace in cuptor, la foc potrivit, in bain-marie, timp de 50 de minute.

Alte retete de dulciuri:

Tort cu piersici

Crema de iaurt

Spuma de capsuni

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors