Budinca de albus

Se bat spuma 8 albusuri. Se pune zaharul si pelteaua. Se mai bate pana de intareste bine. Se toarna compozitia in forma imbracata cu zahar ars, se ase

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 4 linguri zahar pisat
  • 6 linguri peltea sau zeama de dulceata

Mod de preparare

Se bat spuma 8 albusuri. Se pune zaharul si pelteaua. Se mai bate pana de intareste bine. Se toarna compozitia in forma imbracata cu zahar ars, se aseaza intr-ul alt vas cu apa fierbinte, si se da sa fiarba la cuptor 1/2 de ora. Se lasa sa se raceasca, se rastoarna, si se serveste cu sos de vin.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Budinca bicolora

Pentru "Saptamana barbatilor care gatesc". Ma gandesc ca nu este asa de greu sa pregatiti ceva bun si aspectuos copiilor,...

Budinca bicolora
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala