Am amestecat branza de vaci cu trei oua si doua galbenusuri, cu stafidele, cu rahatul taiat cubulete foarte mici, cu cinci linguri de zahar si esenta de vanilie. Eu am avut cumparat rahat gata taiat.
1. Am amestecat branza de vaci cu trei oua si doua galbenusuri, cu stafidele, cu rahatul taiat cubulete foarte mici, cu cinci linguri de zahar si esenta de vanilie. Eu am avut cumparat rahat gata taiat.
2. Merele le-am curatat de coja si de seminte si le-am taiat cubulete mici. De obicei o fac cu ele rase, dar am incercat si varianta cubulete. Le-am amestecat cu scortisoara si cu patru linguri de zahar.
3. Intr-o oala mai mica am amestecat, cu un tel, laptele cu trei linguri de zahar.
4. Am uns un vas termorezistent cu unt si am taiat painea felii. Am inmuiat bine felii de paine in lapte şi am acoperit fundul vasului. Am pus merele.
5. Am intins peste mere branza si am acoperit cu felii de paine inmuiate in lapte. Am intodus vasul la cuptor pentru 50 de minute. Painea de deasupra trebuie sa se rumeneasca.
6. Am batut doua albusuri spuma tare cu cinci linguri de zahar si zeama de lamaie. Am scos budinca din cuptor si am intins bezeaua. Am mai lasat 10-15 minute, pana s-a rumenit usor bezeaua.
7. Am lasat-o sa se raceasca in vas, dupa care am taiat-o. Bunnnnnnnnnnnnnnn
Budinca cu paine, mere si branza se serveste ca desert.
Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Marianei.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post