Se freaca untul cu zaharul si esenta de fistic intr-un vas pus in bain-marie, fara sa fiarba, ca sa fie moale untul. Se incorporeaza galbenusurile pe
Se freaca untul cu zaharul si esenta de fistic intr-un vas pus in bain-marie, fara sa fiarba, ca sa fie moale untul. Se incorporeaza galbenusurile pe rand, frecand bine pentru a obtine o crema spumoasa. Se scoate vasul din apa calda si se adauga albusurile batute spuma tare, amestecand usor, ca sa nu se lase albusul si sa se omogenizeze crema. Se incorporeaza fisticul si romul. Se pune compozitia in forma tapetata si se coace la foc moderat, timp de 40 de minute. Se scoate din cuptor si se stropeste cu rom.
Alte retete de dulciuri:
Placinta cu visine
Fursecuri cu caise
Tiramisu
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post