Budinca cu branza dulce si paste fainoase

Se pun pastele la fiert conform instructiunilor de pe pachete, apoi se scurge apa si se clatesc. Intre timp se amesteca ouale cu zaharul, zaharul vani

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400-500 gr. branza dulce
  • 3 oua
  • 1 pachet de paste fainoase (melcisori sau chiar spaghete)
  • esenta de rom
  • stafide
  • zahar dupa gust (minim. 5 linguri)
  • un vf. de cutit de sare
  • zahar vanilat

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert conform instructiunilor de pe pachete, apoi se scurge apa si se clatesc. Intre timp se amesteca ouale cu zaharul, zaharul vanilat, sarea si branza dulce si se omogenizeaza. Se adauga rom si stafide si totul se amesteca cu pastele scurse de apa. Intr-o forma unsa si tapetata se aseaza toata compozitia, si se introduce in cuptorul incins cca. 15 -20 minute.
Se poate servi si rece si calda

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Omleta cu dovlecel si telemea de oaie

Am pregatit o omleta delicioasa cu leguma mea preferata dovlecelul. Pentru a reduce timpul am ras dovlecelul de seara si l-am...

Omleta cu dovlecel si telemea de oaie
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala