Bomboane Raffaello

Bomboanele raffaello sunt foarte simplu si rapid de realizat, astfel te vei putea bucura de apreciatul desert oricand vei dori, la tine acasa. Bomboanele cu nuca de cocos sunt delicioase, pot fi pregatite cu succes de sarbatori.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet unt (250 g.)
  • 1 cana zahar
  • 50 g. nuca de cocos
  • esenta vanilie-dupa gust
  • 200g. lapte praf (sau 150g lapte praf si 50g biscuiti)
  • alune.

Mod de preparare

Bomboanele Raffaello sunt incredibil de usor de preparat, si sunt o gustare dulce delicioasa, potrivita oricarei mese de sarbatori. Se freaca untul cu zaharul, se adauga putina esenta de vanilie, se freaca in continuare, apoi se adauga nuca de cocos, se freaca pana se incorporeaza, apoi se adauga laptele praf.

Se fac bilute cu miez de aluna, apoi se dau prin nuca de cocos. Se baga la frigider pana se intaresc.


Bomboanele Raffaello se servesc oricand va e pofta de ceva dulce, sau la petreceri. Se pastreaza la frigider

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Papricas de pui

Papricas de pui
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala