Turnulete de branza cu kaki

Concurs RETETE DIETETICE. O reteta usoara, simpla si fara coacere.

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet de biscuiti rotunzi mai mari
  • 200 gr branza dulce (scoaca)
  • 100 gr zahar
  • 2 plicuri zahar
  • 300 ml frisca lichida
  • 1 pliculet gelatina
  • 2 fructe kaki bine coapte
  • bombonele de ciocolata.

Mod de preparare

Pentru crema de branza, punem intr-un castron, branza cu zaharul si zaharul vanilat si le blenduim pana facem o pasta fina, apoi adaugam frisca lichida si o batem cu mixerul impreuna cu branza. Gelatina se dizolva in 50 ml apa calduta si se pune peste crema. Rezulta o crema super de fina si pufoasa. Fructele kaki se curata de coaja si se taie in cubulete. Pe o farfurie, punem biscuiti, ornam cu crema + kaki, iar biscuiti, iar crema + kaki, iar biscuiti si deasupra, ornam cu bombonele de ciocolata.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce