Nu am cunoscut pe nimeni care să spună “nu” trufelor de ciocolată: fine, dulci, se topesc în gură. Ce e mai bun decât o trufă? Una făcută în casă. Sunt extrem de ușor de preparat, cu puține ingrediente.
- Tăiați ciocolata în bucăți mărunte; este recomandat să folosiți ciocolată de înaltă calitate, pentru un gust mai intens al trufelor; - Puneți pe foc mic smântâna dulce împreună cu untul și amestecați; - Când aproape să fiarbă, se ia se pe foc și se adaugă peste ciocolată; - Lăsați 1-2 minute, apoi amestecați compoziția până se topește ciocolata și aveți o texura fină, uniformă; - Dați la rece pentru cel puțin 3 ore; - Când compoziția s-a întărit, formați bile de dimensiunea dorită și ornați cu cacao sau ciocolată, după preferințe. - Trufele se păstrează cel mai bine la rece.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post