Bomboane raw cu carob si canepa, made by Raw Chef Ligia Pop

Portii
2
Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pulpa de migdale ramasa de la laptele de migdale 100 g
  • faina proaspat macinata din caju 70 g
  • seminte de canepa decorticate 50 g
  • fibra de canepa 50 g
  • chlorella raw 10 g
  • spirulina raw 10 g
  • mesquite 10 g
  • ulei raw de cocos 10 g
  • pudra de carob (roscove) 50 g
  • miere lichida raw 70 g
  • apa filtrate 20 g
  • Pentru final
  • canepa raw 100 g
  • carob 100 g

Mod de preparare

• macinati nucile in blenderul performant Oster Versa, apoi adaugati si restul ingredientelor uscate, cu exceptia pulpei de migdale, a apei si a mierii
• intr-un bol se adauga mierea lichida si apa si ulterior celelalte ingrediente. Se amesteca bine si daca mai este necesar, adaugati inca 1-2 linguri de apa
• amestecati pana cand compozitia devine lipicioasa, batoasa si usor de modelat
• formati bombonele si dati-le prin pudra de carob si canepa decorticata.

Reteta Ligiei Pop este ideala atunci cand doriti sa preparati un desert delicios si sanatos, in special pentru cei mici. De asemenea, bomboanele raw sunt o varianta rapida si foarte sanatoasa pentru pachetelul de scoala.

Din aceeasi compozitie se pot face blaturi de prajiturele si torturi, bombonele date prin nuca de cocos sau alte seminte, puteti adauga goji, pudra de zmeura, afine sau catina etc.

Savurati cu placere!
Articolul complet: https://ligiapop.com/2016/09/22/bombonici-raw-cu-carob-pentru-copilasi/

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce