Bomboanele paianjen de ciocolata sunt delicioase si foarte usor de preparat. Pentru realizarea acestei retete poti folosi resturi de blat de la orice prajitura, fie cu cacao sau pandispan simplu.
Bomboanele cu ciocolata sunt usor de prearat, sunt delicioase, si cu siguranta se potrivesc pentru Halloween.
In primul rand trebuie sa ai la indemana blat gata facut de pandispan, sau negresa, sau orice prajitura preferata.
Topeste ciocolata cu lapte la baie de aburi sau microunde, si adauga jumatate din cantitate peste blatul de prajitura sfaramitat. Amesteca bine.
Adauga tableta de ciocolata amaruie peste jumatatea de ciocolata cu lapte topita si topeste-le impreuna. Formeaza din blatul de pandispan bile mici pe care le intepi cu betigase de lemn sau pentru bomboane daca ai. Da fiecare bomboana prin ciocolata topita, lasa ciocolata in exces sa se scurga si aseaza-le pe un gratar sau pe o tava cu hartie pergament.
Cat timp ciocolata inca nu s-a intarit de tot, presara peste toate bomboanele, din abundenta, fulgi mici de ciocolata. Acum poti sa lasi bomboanele sa se intareasca de tot.
DUpa ce s-au intarit, taie fasii de lungimi egale din jeleul negru, pentru a forma picioarele bomboanelor :).
Fa cu o scobitoare locuri mici in care doresti sa pui picioarele, si aseaza acolo jeleul. Cu creioanele cu pasta de zahar deseneaza ochii: prima data fa o bulina mai mare alba, apoi un punct mic negru in mijloc.
Bomboanele paianjen cu ciocolata sunt perfecte pentru orice petrecere de Halloween.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post