Bomboanele din morcov se prepara usor, sunt delicioase, colorate, si sunt facute in casa.
Morcovii se curata si se rad pe răzătoarea fina. Apa si zaharul se pun la fiert, se fierb 5 minute adauganad spuma apoi se adaugă morcovul Se mai fierb încă 15. Cand lichidul s-a mai evaporata se stinge focu. Se lasă sa se răcorească, se adaugă vanilia si gelatina preparata conform instrucțiunilor. Cu mana umeda se modelează mici sfere care se dau la rece, pe un platou si se lasă sa se usuce câteva ore.
Imi plac mult urmatoarele functii:
se pot incalzi orice fel de mancare folosind functia "REHEAT" si poti pastra mancarea calda cu ajutorul functiei "KEEP WARM".
Bomboanele din morcov se dau prin zahar tos, nuca de cocos sau nuca prajita si măcinată.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post