Bomboane de ciocolata

Bomboanele de ciocolata se dau prin cacao, cocos sau bombonele colorate. Sunt foare delicioase.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g ciocolata menaj
  • 2 galbenusuri
  • 12 linguri de zahar pudra
  • 10 linguri de alune macinate
  • 150 g margarina
  • vanilie

Mod de preparare

Pentru bomboanele de ciocolata se pune ciocolata la topit si se adauga margarina, galbenusurile, zaharul si alunele pe rand, dupa care se da la rece. Dupa ce s-a racit, se fac bilute, care se dau prin cacao, cocos sau bombonele colorate.


Bomboanele de ciocolata se dau prin cacao, cocos sau bombonele colorate.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce