Inmuiem visinele fara samburi impreuna cu putin rom alimentar si miere si le tinem asa aprox. o zi amestecand din cand in cand. A doua zi preparam o
Inmuiem visinele fara samburi impreuna cu putin rom alimentar si miere si le tinem asa aprox. o zi amestecand din cand in cand.
A doua zi preparam o portie de martipan ca in reteta "Desertului martipan cu miere". Topim ciocolata menaj rupta bucatele, punem putina sare si o amestecam la restul compozitiei, la temperatura camerei. Apoi, neracite, formam bilute si punem o visina la mijloc. Le punem cateva minute in frigider, apoi le dam prin ciocolata topita (din 150 g ciocolata menaj si 70 g unt), apoi le tinem cateva zile la frigider.
Alte retete dulciuri recomandate
Spuma de capsuni
Ciocolata de casa
Tarta cu visine
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post