Bilutele de ciocolata de casa sunt delicioase. Pentru prepararea lor aveti nevoie de zahar, lapte praf, cacao, margarina si zahar vanilat.
Bilutele de ciocolata de casa sunt delicioase. Pentru prepararea lor se face un sirop din apa si zahar,se tine pe foc cam 10 minute. Se ia de pe foc si se adauga margarina.Se amesteca pana se topeste. Se adauga cacaoa, zaharul vanilat si laptele praf.
Se amesteca bine si se pune intr-o tava sau in forme si se da la rece. Se taie a doua zi in forme dorite. Se pot forma bilute date prin cocos, alune, etc sau se poate adauga la continut stafide, nuci, cocos, etc.
Bilutele de ciocolata de casa se servesc dupa ce au stat la rece.
De mai bine de un an imi doream sa pregatesc aceasta reteta, dar parca niciodata nu mi se lega de maini. Mereu preparam...
Aperitiv oua scotieneIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala