Se topeste zaharul intr-o cana de apa si se pune la fiert, pana se formeaza un sirop legat. Se amesteca laptele praf cu cacaua si se toarna siropul, p
Se topeste zaharul intr-o cana de apa si se pune la fiert, pana se formeaza un sirop legat. Se amesteca laptele praf cu cacaua si se toarna siropul, putin cate putin, omogenizand. Se bate untul si se adauga si el. Apoi se incorporeaza in crema obtinuta romul, stafidele tinute o ora in rom si sase linguri de musli. Aceasta compozitie se toarna intr-o tava, intinzandu-se uniform si se lasa peste noapte la frigider.
Se zdrobesc fulgii de porumb si se adauga alunele macinate. Se omogenizeaza bine cu mierea si cand ciocolata s-a intarit suficient, se toarna amestecul de fulgi de porumb deasupra, in tava netezindu-se suprafata. Se mai lasa cateva ore la rece, apoi se scoate, se taie in bucati dreptunghiulare si se servesc reci, pe un platou.
Alte retete dulciuri recomandate
Ciocolata de casa
Tarta cu visine
Spuma de capsuni
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post