Biscuiti de post

Biscuitii de post sunt deliciosi si se prepara foarte usor. Sunt foarte aspectuosi si pot fi consumati ca atare la o cana cu ceai, sau la alte retete de prajituri de post.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 cani de zahar
  • 2 pachete de margarina
  • 2 cani ulei
  • 3 cani de bors
  • 2 lingurite bicarbonat
  • faina(cat cuprinde)
  • mirodenii
  • esente
  • 3 linguri cacao
  • fistic pentru decor

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele si se face un aluat gros. Se intinde o foaie de 1 cm grosime si se taie in forme diferite. Pe fiecare biscuite se pune un fistic sau o aluna.

Se pun in tava si se dau la cuptorul incins pentru 25 de minute.


Biscuitii de post se servesc ca atare, langa o cana cu ceai, sau daca se lasa blatul intreg poate fi folosit la alte retete de prajituri.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors