Strudel de visine

Se framanta un aluat de strudel si se intinde intr-o foaie foarte subtire, peste care se preszara zahar si se cerne putin pesmet. Separat, se scot sa

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr faina
  • 1 praf de sare
  • 1 ceasca apa
  • putin ulei
  • visine
  • zahar
  • pesmet
  • unt

Mod de preparare

Se framanta un aluat de strudel si se intinde intr-o foaie foarte subtire, peste care se preszara zahar si se cerne putin pesmet. Separat, se scot samburii din visine, dupa care se imprastie peste foaia de aluat. Se ruleaza si se taie rulouri de lungimea unei tavi. Acestea se asaza intr-o tava unsa cu unt si se introduce in cuptorul cald, la copt, pe foc mic.


Se serveste dupa ce s-a racit.

Alte retete:

Papanasi fierti

Placinta de dovleac

Placinta cu mere

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala