Cand este gata rulada delicioasa cu cacao, se intinde pe blat si se ruleaza pe un celofan.
Pentru rulada delicioasa cu cacao va trebuie 6 albusuri batute bine, la care se adauga 6 linguri de zahar pe rand, apoi galbenusurile, batand continutul bine. Se adauga 40 g cacao si 60 g faina amestecand mereu foarte bine. Se pune la copt in tava tapetata, la foc potrivit. Dupa ce s-a copt, se ruleaza si se stropeste cu rom. Crema - 2 oua intregi, 2 linguri de faina, 200 g zahar si 150 g lapte. Toate se bat bine si se pun pe baie de aburi pana se ingroasa, apoi se adauga 100 g unt si 200 g nuca macinata. La final, se intinde pe blat si se ruleaza pe un celofan.
Rulada delicioasa cu cacao se taie felii si se serveste rece.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post