• mixati la bain-marie ouale cu un praf de sare si zaharul, pana se umfla si se albesc, aproximativ 8
• mixati la bain-marie ouale cu un praf de sare si zaharul, pana se umfla si se albesc, aproximativ 8 minute
• cerneti deasupra faina, putin cate putin si incorporati cu o spatula
• tapetati cu hartie de copt o tava dreptunghiulara si turnati compozitia
• coaceti blatul la 180 de grade pentru 10 minute, pana se aureste usor deasupra
• udati un prosop curat de bucatarie si rasturnati blatul pe el
• scoateti cu grija hartia de copt si rulati blatul in prosopul umed
• lasati-l sa se raceasca
• pentru crema, opriti mai intai 2 linguri cu mure si restul mixati-le cu blenderul vertical Breville Hand Blender
• adaugati apoi zaharul pudra, untul moale, crema de branza si frisca lichida si bateti cu telul de la Breville Hand Blender pana obtineti o crema consistenta si groasa
• hidratati gelatina cu 50 ml apa rece, iar dupa ce s-a umflat topiti-o la bain-marie
• adaugati gelatina peste crema si omogenizati bine
• lasati crema la frigider 15 minute
• derulati blatul din prosop, umpleti-l cu crema, adaugati murele oprite si apoi rulati iar, atentie, fara prosop!
• puneti rulada intr-o folie alimentara si apoi in folie de aluminiu si lasati-o la frigider cel putin o ora inainte sa o taiati
• pentru servire, puteti orna cu zahar pudra, mure proaspete si frunzulite de menta
Savurati!