Placinta cu iaurt

1. Iei o tava si o ungi cu unt, pui foile intregi si le ungi cu unt topit. 2. Bati ouale cu zaharul si le amesteci cu iaurtul. 3. Torni compozitia pes

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet foi de placinta sau o foaie de aluat subtire
  • 1 kg iaurt
  • 8 oua
  • 10 linguri zahar
  • 100 g unt topit
  • 5 pliculete zahar vanilat

Mod de preparare

1. Iei o tava si o ungi cu unt, pui foile intregi si le ungi cu unt topit.

2. Bati ouale cu zaharul si le amesteci cu iaurtul.

3. Torni compozitia peste foile din tava si le coci cam 1 ora.

4. Daca se rumeneste prea tare compozitia, o acoperi cu hartie, pentru a se coace la interior, fara sa se arda deasupra.

Pofta buna!

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Budinca bicolora

Pentru "Saptamana barbatilor care gatesc". Ma gandesc ca nu este asa de greu sa pregatiti ceva bun si aspectuos copiilor,...

Budinca bicolora
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala