1. Iei o tava si o ungi cu unt, pui foile intregi si le ungi cu unt topit. 2. Bati ouale cu zaharul si le amesteci cu iaurtul. 3. Torni compozitia pes
1. Iei o tava si o ungi cu unt, pui foile intregi si le ungi cu unt topit.
2. Bati ouale cu zaharul si le amesteci cu iaurtul.
3. Torni compozitia peste foile din tava si le coci cam 1 ora.
4. Daca se rumeneste prea tare compozitia, o acoperi cu hartie, pentru a se coace la interior, fara sa se arda deasupra.
Pofta buna!
Pentru "Saptamana barbatilor care gatesc". Ma gandesc ca nu este asa de greu sa pregatiti ceva bun si aspectuos copiilor,...
Budinca bicoloraIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala