Nan � piine din India

Se pune cuptorul la incalzit la 250�. Se amesteca faina cu praful de copt si sarea. Se adauga oul, laptele si iaurtul / smintina. Se framinta al

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 buc: 6 dl faina (1 dl = 60 gr faina
  • 1 lingura praf de copt
  • 1 lingurita sare
  • 1 ou
  • 1 dl lapte
  • 1 dl iaurt sau smintina
  • 1 lingura ulei de masline

Mod de preparare

Se pune cuptorul la incalzit la 250�. Se amesteca faina cu praful de copt si sarea. Se adauga oul, laptele si iaurtul / smintina.

Se framinta aluatul. Se imparte aluatul in 6 bucati care se intind cu sucitorul. Se pun pe o tava, pe hirtie pergament. Se coc in mijlocul cuptorului, 6 � 8 minute. Cind se scot se ung cu ulei de masline.


Se servesc calde.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors