Paine se taie in doua, iar apoi o jumatate de taie cubulete care se inmoaie in lapte, iar cealalta jumatate se taie tot cubulete, ce se pun la prajit
Paine se taie in doua, iar apoi o jumatate de taie cubulete care se inmoaie in lapte, iar cealalta jumatate se taie tot cubulete, ce se pun la prajit un ulei. Separat se prajeste si ceapa tocata marunt. Se amesteca toate ingredientele, se adauga faina amestecata cu untura, un pahar de lapte, sare si verdeata. Se amesteca energic cu lingura de lemn pana ce se formeaza un aluat compact. Se strange aluatul intr-un tifon si se pune intr-un vas cu apa fierbinte. Se lasa la fiert aproximativ o ora, apoi se scoate galusca din servet si se presara cu pesmet prajit.
Se serveste taiata felii.
Alte retete culinare:
Muschi de porc la cuptor Rulada de porc Chiftele
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post