Galuste de aluat

Faina se opareste in apa clocotita, si se adauga ouale si sare, dupa ce s-a racit putin. Se fierbe apa cu sare intr-un vas si se adauga cu o lingura

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr faina
  • 50 gr apa
  • 1-2 oua
  • sare

Mod de preparare

Faina se opareste in apa clocotita, si se adauga ouale si sare, dupa ce s-a racit putin. Se fierbe apa cu sare intr-un vas si se adauga cu o lingura uda bucatele din aluat. Dupa ce s-au ridicat la suprafata apei, se strecoara si se adauga in mancare.


Se servesc cu o tocanita sau cu sos de branza.

Alte retete:

Placinta de dovleac Chiftele Ciorba radauteana

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors