Coltunasi cu branza de vaci monti

Daca vrei sa pregatesti o mancare foarte sanatoasa, prepara coltunasi cu branza de vaci monti. La aceasta reteta avem nevoie de faina, tarate, fructoza, drojdie si branza.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana de faina integrala
  • 1 cana de tarate
  • 1/2 cana de apa calda
  • 1/2 plic de drojdie uscata
  • 1 praf de sare
  • 3 linguri de fructoza
  • 1 ou
  • 250 g branza de vaci

Mod de preparare

Daca vrei sa pregatesti o mancare foarte sanatoasa, prepara coltunasi cu branza de vaci monti. La aceasta reteta avem nevoie de faina, tarate, fructoza, drojdie si branza. Se face un aluat din faina, tarate, apa fierbinte in care s-au dizolvat drojdia, praful de sare si 1 lingura de fructoza. Se framanta 10 minute. Uumplutura: se amesteca branza cu oul si restul de fructoza. Se intinde o foaie de aluat, se taie patratele de dimensiunea formei, se pune patratul de aluat in forma, se pune o lingurita de umplutura, se inchide forma si se obtine un portofel care va purta denumirea de coltunas. Se fierb coltunasii 20 min.


Se servesc cu smantana, dulceata, frisca.

 

 

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala