Aluat de tarte cu vanilie

Se amesteca faina cu sarea, zaharul, untul putin muiat si, la sfarsit, galbenusurile. Se framanta putin, atat cat sa fie toate bine amestecate. Se

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 g faina
  • 125 g unt
  • 50 g zahar vanilat
  • 1-2 galbenusuri

Mod de preparare

Se amesteca faina cu sarea, zaharul, untul putin muiat si, la sfarsit,

galbenusurile. Se framanta putin, atat cat sa fie toate bine amestecate. Se

da forma unei sfere si se lasa 1 -2 ore la rece, sau mai mult, pina a doua

zi, cind se va intinde o foaie si se vor forma tartele.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de toamna

Imi plac mult ciorbele simple cu legume si profit de bunatatile pe care le primesc de la fiecare anotimp productiv. Toate...

Ciorba de toamna
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala