Aluat cu bere

Cu acest aluat cu bere, putem coace snitel, mere, ceapa sau oua. Pentru acesta veti avea nevoie de oua, faina, amidon, bere neagra, boia, zahar, sare si piper.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 150 g faina
  • 150 g amidon
  • 250 ml bere neagra
  • o lingurita de boia
  • o lingurita de zahar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cu acest aluat cu bere, putem coace snitel, mere, ceapa sau oua. Pentru acesta veti avea nevoie de oua, faina, amidon, bere neagra, boia, zahar, sare si piper. Se amesteca toate, iar la urma punem cele doua albusuri batute spuma.


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Guguluf cu sos de ciocolata

Guguluf cu sos de ciocolata
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide