Zacusca gustoasa de morcov

Zacusca de morcov se pun in borcane, se sterilizeaza timp de treizeci de minute, apoi se tine in paturi pana a doua zi.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 kg gogosari
  • 2 kg ardei kapia
  • 2 kg morcov
  • 1
  • 5 kg pastarnac
  • 2
  • 5 kg ceapa
  • 1
  • 5 – 2 l de ulei
  • 2 l de bulion
  • sare dupa gust
  • piper
  • foi de dafin si
  • 2 linguri de otet.

Mod de preparare

Pentru zacusca gustoasa de morcov, se coc, se curata si se dau prin masina de tocat, apoi se dau prin razatoare si se calesc in ulei, dupa care se toaca prin masina, se amesteca cu celelalte si se fierb pana se ridica uleiul deasupra. Se pun in borcane, se sterilizeaza timp de treizeci de minute, apoi se tin in paturi pana a doua zi.


Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala