Zacusca de popinci (ciuperci)

Zacusca de popinci (ciuperci) se pune fierbinte in borcan, apoi sterilizam timp de 30 de minute, dupa care le acoperim cu paturi si le lasam pana a doua zi.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kg gogosari
  • 3 kg ceapa
  • 2 kg morcov
  • 3 kg popinci
  • 2 l de suc de rosii
  • 1
  • 5 – 2 l ulei
  • sare
  • piper
  • foi de dafin si
  • 2 linguri de zahar.

Mod de preparare

Pentru zacusca de popinci (ciuperci) gogosarii ii curatam si ii dam prin masina, ceapa calita o dam prin masina, fierbem morcovul si il tocam prin masina, popincile le fierbem si le tocam.Se pun toate la un loc sa fiarba pe plita, la foc domol, amestecam ca sa nu se prinda, pana se ridica uleiul deasupra. Fierbinte, le punem in borcane, apoi sterilizam timp de 30 de minute, dupa care le acoperim cu paturi si le lasam pana a doua zi.


Zacusca de popinci se serveste pe paine.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors