Zacusca de gogosari cu ciuperci

Zacusca de gogosari cu ciuperci se pregateste usor si este foarte buna. Va trebuie 3 kg ciuperci fierte, 2 kg ceapa calita, 3 kg gogosari.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 kg ciuperci fierte
  • 2 kg ceapa calita
  • 3 kg gogosari
  • 2 kg ardei kapia
  • 2 kg morcov fiert
  • 2 teline mari fierte
  • 2 kg ardei gras rosii
  • 1
  • 5 kg suc de rosii
  • sare
  • piper
  • coriandru
  • enibahar
  • foi de dafin si
  • 1
  • 8 l de ulei.

Mod de preparare

Pentru zacusca de gogosari cu ciuperci, se dau toate prin masina de tocat, se fierb bine, se pun in borcane inchise si fierte la Bain – Marie timp de o ora.


Zacusca de gogosari cu ciuperci se serveste pe paine.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala