Zacusca de fasole cu morcovi

1 kg fasole boabe mari se fierb si se dau prin masina. Zacusca de fasole cu morcovi este foarte buna.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg fasole
  • 6 kg ardei kapia
  • 2
  • 5 kg ceapa
  • 250 ml ulei
  • zahar
  • morcovi
  • sare
  • piper
  • foi de dafin.
  •  

Mod de preparare

Pentru zacusca de fasole cu morcovi, 1 kg fasole boabe mari se fierb si se dau prin masina. 6 kg ardei kapia se coc si se toaca marunt, apoi se calesc 2,5 kg ceapa in 250 ml ulei, se adauga zahar si morcovi si se dau prin masina. Se pun toate impreuna cu 1 l de ulei, 2 borcane mici de bulion, sare, piper si foi de dafin, dupa care se fierb timp de o ora, mestecand mereu. La sfarsit, se sterilizeaza.


Zacusca de fasole cu morcovi se serveste pe paine.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu ricotta si caise

Delicioasa, bineinteles! :) 

Prajitura cu ricotta si caise
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide