Muraturi taranesti de vara

Se aseaza castravetii bine spalati intr-un borcan de 3 litri, se adauga continutul plicului cu amestecul de condimente. Separat, se fierb 1,5 l apa c

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg castraveti
  • 1 plic condiment 25 gr
  • 1
  • 5 l apa
  • 6 lingurite de sare

Mod de preparare

Se aseaza castravetii bine spalati intr-un borcan de 3 litri, se adauga continutul plicului cu amestecul de condimente. Separat, se fierb 1,5 l apa cu 6 lingurite de sare. Se toarna saramura fierbinte peste castraveti, borcanul se inchide bine si se lasa sa se racoreasca. Se depoziteaza la roc racoros.


Se servesc la orice mancare cu carne sau se pot consuma cu sandviciuri si in salate.

Alte retete:

Varza murata

Dulceata de gutui

Zacusca

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors