Muraturi gustoase

Se aseaza in bidon un rand gogonele, un rand celelalte legume si mirodenii...pana se umple bidonul. Apa se pune la fiert cu sare (o lingura la un litr

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3-4 mere
  • 2-3 ardei rosii
  • 1-2 morcovi
  • 1 hrean
  • 1 conopida
  • 1 lingura piper
  • 5-6 foi de dafin
  • sare mare
  • 1 lingura la un litru de apa fiarta
  • frunze de telina
  • 1 sfecla rosie pentru culoare

Mod de preparare

Se aseaza in bidon un rand gogonele, un rand celelalte legume si mirodenii...pana se umple bidonul.

Apa se pune la fiert cu sare (o lingura la un litru de apa)...iar cand clocoteste...se ia si se toarna peste muraturi (asa clocotita)...se pune alta tura la fiert ...si tot asa...pana se umple bidonul...!!!

Dupa 1 saptamana se vantura.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu prune

Este o reteta preluata dintr-o revista. Initial, am crezut ca am ratat prajitura dar dupa ce s-a copt si am lasat-o sa se...

Prajitura cu prune
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide