Gogosari in sos de rosii

Se fierb toate ingredientele, fara gogosari, timp de 30 de minute. Se taie bobosarii felii subtiri, se dau un clocot prin ce sa firet inainte. Se sc o

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 kg de gogosari
  • 400 ml.ulei
  • 500 ml apa
  • 300 ml otet
  • 100 g zahar
  • 100 g bulion
  • boabe de mustar
  • sare
  • piper
  • foi de dafin

Mod de preparare

Se fierb toate ingredientele, fara gogosari, timp de 30 de minute. Se taie bobosarii felii subtiri, se dau un clocot prin ce sa firet inainte. Se sc ot gogosarii, se pun 3/4 din borca, si se acopera cu sos.Se leaga borcanele, si se pun la racit in paturi.
Se servesc ca garnitura

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala