Ardeii tubulari cu coaja subtire si cei in forma de mar sunt cei mai potriviti pentru a fi murati. Le scoatem cotorul cu grija, apoi spalandu-i foarte
Ardeii tubulari cu coaja subtire si cei in forma de mar sunt cei mai potriviti pentru a fi murati. Le scoatem cotorul cu grija, apoi spalandu-i foarte bine, ii punem intregi in borcan. Umplem ardeii cu varza taiata in felii de 0,5 cm.
Asezonam, adaugand la fiecare litru de apa, un hrean subtire , curatat, crapat in doua, ½ lingurita de chimion, ¼ lingurita de boabe de mustar si 6-8 boabe de piper. Devin mi gustosi daca adagam si putin coriandru. Amatorii de arome picante, pot adauga si 1 ardei iute. Prin aceasta metoda de murare, in afara de ardei, se poate consuma si varza.
Pofta buna!
Alte retete culinare
de muraturi gasiti aici:
Muraturi asortate iraniene
Varza murata
Gogosari murati
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post