Ardei iuti in otet cu miere

O reteta simpla si cu o aroma placuta.

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ardei iuti
  • 250 ml apa
  • 250 ml miere
  • 250 ml otet
  • sare

Mod de preparare

Puteti pune ardeii iuti fara codita in borcane sau sa-i taiati ca mine pentru a folosi mai putine borcane. Daca-i taiati, puneti aproape o lingurita de sare dupa care ii amestecati.Ii lasati asa vreo ora, doua. I-am pus in borcane, destul de indesati.

Am turnat peste ei amestecul de otet, miere si apa si am capsat bine borcanele.Se pun in loc racoros,ferit de caldura.

Puteti adauga stafide in borcanele cu ardei pentru ca acestea le mai ia din iuteala ardeiului.

Stafidele sunt bune de mancat.

Rulouri fragede cu branza

Rulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni. Sfărâmicioși și...

Chiftele din carne si legume, la cuptor

Aceste chiftele din carne și legume sunt perfecte pentru a fi servite ca fel principal alături de o salată proaspătă sau...

Supa de pui cu galuste

Supa de pui cu legume proaspete si galuste pufoase de gris, presarata din belsug cu patrunjel verde este satioasa, gustoasa...

Parteneri
Gustos.RO

Madlene cu suc de clementine

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Madlene cu suc de clementine
ReteteCulinare.RO

Prajitura Boema cu crema fina de branzica

Prajitura Boema cu crema fina de branzica