Ardei bulgaresti

Se fierbe apa cu sare si se arunca peste ardei. Se lasa sa se raceasca apa (se lasa de pe o zi pe alta). A doua zi se va fierbe la un loc: 1 litru de

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kg ardei piscatori
  • 1 l otet
  • 6 cani apa (200 ml - 300 ml)
  • 2 linguri de sare
  • foi de dafin
  • 200g boabe de mustar alb si boabe de piper

Mod de preparare

Se fierbe apa cu sare si se arunca peste ardei. Se lasa sa se raceasca apa (se lasa de pe o zi pe alta).

A doua zi se va fierbe la un loc: 1 litru de otet cu 6 cani de apa (300 ml.), 250 gr. de zahar, 2 linguri mari de sare si tot piperul. La un borcan de 800 g se pun: 2 linguri mari de boabe de mustar alb, 4 foi de dafin si ardei piscatori.

Ardeii piscatori se vor pune in borcan, dar atentie sa nu se puna pina ce dau afara din borcan, deoarece trebuie sa se toarne in borcan compozitia de mai sus pina se va umple borcanul. Dupa aceea se astupa borcanul cu celofan si se leaga.

La fel se va proceda cu toate borcanele.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors