Gogosarii cu conopida in otet sunt foarte buni la o mancare cu carne. Pentru a face acest sortiment de muraturi trebuie sa aveti 3 kg gogosari si 1 conopida.
Se spala gogosarii, se taie jumatati si se curata. Se desface conopida si se curata hreanul. Intr-o oala se pune la fiert apa cu otetul si sarea, se adauga boabele de piper si foile de dafin. Cand incepe a fiarba, se oparesc gogosarii cateva minute pana isi schimba culoarea. Se scot cu o paleta si se introduc in borcane impreuna cu bucati de conopida. Deasupra se pun in crucis 2 bucati de hrean.Se adauga cateva boabe de mustar, apoi se pune lichidul din oala. Se capseaza borcanele si se lasa in bucatarie pana a doua zi, apoi se pun in camara.
Gogosarii cu conopida in otet sunt foarte buni la o mancare cu carne.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post