Ardeii umpluti cu varza sunt niste muraturi delicioase, numai bune iarna. Urmand aceasta reteta am umplut ardei si gogosari cu varza tocata(un borcan de 8 l) si am pus si 4 borcane cu ardei si gogosari feliati.
Am umplut ardei si gogosari cu varza tocata (un borcan de 8 l) si am pus si 4 borcane cu ardei si gogosari feliati. Zeama e aproape identica la ambele variante, doar ca in zeama ardeilor umpluti cu varza nu am adugat si zahar. Ardeii/gogosarii feliati:
Deci-la 1 l de apa, am pus 1 lingura sare si 1 lingura zahar, o minuta de seminte de mustar si citeva boabe de piper, otet dupa gust(cit de acru va place) si cite 1 foaie de dafin de borcan. Am pus toate aceste ingrediente intr-o oala, si am amestecat din cind in cind, pina a tras zeama un clocot..
Am turnat peste ardei, asa fierbinte!
Se inchid bine borcanele, si se acopera. Se lasa nemiscate pina se racesc complet. Reteta propusa de Maya.
Ardeii umpluti cu varza sunt niste muraturi delicioase pentru iarna.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post