Pentru reteta de gogosarii umpluti cu hribi, mai ai nevoie de otet, apa, zahar, ulei, foi de dafin si condimente.
Gogosari umpluti cu hribi se prepara asa: se fierbe otetul cu apa, zaharul, uleiul, sarea si mirodeniile. Se spala gogosarii, se curata de cotoare si se trec prin zeama fierbinte, pana isi schimba culoarea, apoi se scot pe un platou mare. Se fierb si hribii separat, apoi se trec in zeama in care au fost trecuti gogosarii. Se taie apoi pestisori si se lasa la racit, dupa care se umplu gogosarii. Se asaza in borcane, apoi se toarna zeama ramasa peste ei.
Se inchid ermetic si se depoziteaza in loc racoros.
Alte retete:
Tocanita de pui
Legume la cuptor
Friptura de vita la cuptor
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post