Gogosari cu mustar

Gogosarii se spala, se curata si se lasa sa se scurga de apa sau se sterg cu un servet curat. Dupa aceea se taie in felii, pe lungime, felii groase ca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 kg gogosari
  • o cana cu zahar
  • o cana cu otet
  • 1 cana cu ulei
  • 400 gr. mustar
  • foi de dafin
  • boabe de piper
  • un pliculet de conservant

Mod de preparare

Gogosarii se spala, se curata si se lasa sa se scurga de apa sau se sterg cu un servet curat. Dupa aceea se taie in felii, pe lungime, felii groase cam de 4 cm. Din mustar, ulei, otet si zahar se face o compozitie care se pune la fiert si in care se mai pun sare, piper boabe si foi de dafin dupa gust. Dupa ce aceasta zeama a fiert, se oparesc in ea gogosarii, iar la sfirsit se pune un pliculet de conservant. Se pun in borcane cit sint calzi.
Se servesc alaturi de mincaruri cu carne sau ca aperitiv

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors