Gogosari cu miere si otet

Se pun la fiert otetul, zaharul, mierea si sarea. Cand aceasta fierbe, se oparesc putin gogosarii. Se scot, se aseaza frumos in borcane , se adauga bo

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 kilograme de gogosari mari si frumosi care se taie apoi in jumatati sau sferturi
  • dupa preferinta. 1 litru de otet
  • 250 grame de zahar
  • 2 linguri de miere
  • 2 linguri de sare grunjoasa (mare)
  • bobite de mustar si foi de dafin

Mod de preparare

Se pun la fiert otetul, zaharul, mierea si sarea. Cand aceasta fierbe, se oparesc putin gogosarii. Se scot, se aseaza frumos in borcane , se adauga bobitele de mustar si foile de dafin si se toarna peste ei compozitia care intre timp s-a mai racit putin (aveti grija sa nu se fi racit totusi prea mult).

Se capseaza borcanele si se aseaza in camara .
Se vor potrivi de minune cu mancarurile de sezon.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors