Garnitura din zarzavat

Garnitura din zarzavat se poate pregati pentru fripturi si tocane. Ingredientele necesare sunt: otet, zahar, miere, ardei.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2kg ceapa
  • 5 kg ardei gras
  • 10 kg gogosari
  • 5 ardei iuti
  • 1l otet
  • 1 kg zahar
  • 3 linguri miere de albina
  • un conservant
  • sare.

Mod de preparare

Garnitura din zarzavat se pregateste simplu. Spalam ardeii si ii punem la copt in aragaz, dupa care ii scoatem si ii punem in straturi intr=un borcan, Din loc in loc punem cepa taiata si curatata. Intr-un alt vas facem o compozitie din miere, otet, zahar si sare. Lichidul il repartizam egal in borcane.


Alte retete culinare recomandate

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala