Curatati ciupercile, spalati-le si puneti-le la fiert pentru 20 de minute in apa cu ceva sare, apoi scurgeti-le de apa. Curatati ardeiul si ceapa, sp
Curatati ciupercile, spalati-le si puneti-le la fiert pentru 20 de minute in apa cu ceva sare, apoi scurgeti-le de apa. Curatati ardeiul si ceapa, spalati-le si taiati-le julienne. Puneti intr-o oala la fiert otetul cu 2 litri de apa, 2 linguri sare grunjoasa si boabele de mustar. Cand incepe sa fiarba in clocot, luati-o de pe foc. Puneti intr-un borcan de 5 litri ciupercile, ardeiul, mararul, piperul si ceapa. peste acestea turnati amestecul de apa si otet fierbinte, apoi deasupra puneti uleiul. Legati borcanul cu celofan si sfoara.
Lasati cel putin 5 zile la marinat, la loc racoros, inainte de a-l desface.
Alte retete:
Compot de gutui Varza murata Castraveti bulgaresti
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios