Ardei iuti cu boabe de mustar in otet

Ardeii iuti cu boabe de mustar in otet sunt o garnitura excelenta iarna pentru ciorbele acrite cu bors si nu numai.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ardei iute
  • sare grunjoasa
  • otet
  • zahar
  • boabe de mustar

Mod de preparare

Spalam ardeiul iute sub jet de apa rece. Intre timp pregatim borcanele, de preferat de 400 de gr.

Asezam ardeii in borcanele cu grija sa nu-i rupem,lasand putin spatiu intre ei. In fiecare borcanel punem o lingurita de zahar si una rasa de sare. Adaugam cateva boabe de mustar si turnam otet rece pana la gura borcanului ca sa acoperim bine ardeii. Borcanele se inghid ermetic si le rasturnam de cateva ori ca sa se topeasca zaharul si sarea. Depozitam apoi ardeii in camara,beci,etc.


Ardeii iuti in otet se folosesc la diverse preparate.

Prajitura cu foi de zahar ars

Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...

Turta dulce

Pentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...

Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptor

Un piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...

Parteneri
Gustos.RO

Turta dulce

Turta dulce